Categories: Новини

На Львівщині напрацьовують заходи з евакуації населення в разі виникнення радіаційної небезпеки

Сьогодні, 3 липня, в Управлінні транспорту та зв’язку Львівської ОВА відбулась робоча зустріч з керівниками автотранспортних підприємств щодо проведення евакуаційних заходів в разі виникнення радіаційної небезпеки.

Про це пише Четверта студія з посиланням на ЛОВА.

В ході зустрічі обговорили евакуаційні маршрути та кількість транспортних засобів, яку необхідно буде залучити до евакуації евакуаційного процесу.

«Керівники автотранспортних підприємств отримали алгоритм отримання захисних костюмів, дозиметрів, у тому числі індивідуальних, станцій для масової деконтамінації (ред. – процес проведення медико-санітарних заходів для усунення ХРБ з поверхні тіла людини) в разі виникнення такої необхідності»,  – зазначив начальник управління транспорту та звʼязку ЛОВА Степан Рудницький.

Важливо знати: Радіаційна безпека: чим можна харчуватися та яку воду вживати при надзвичайній ситуації.

Евакуаційні рейси здійснюватимуться від стаціонарних контрольно-пропускних пунктів, які будуть розташовані на в’їздах до Львівської області.

Довідково: в перші місяці повномасштабної військової агресії рф, працівники Управління транспорту та зв’язку Львівської ОВА евакуювали понад 100 тисяч людей, загалом залучили понад 1800 одиниць транспортних засобів.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

4 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

5 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

6 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

7 години тому