Новини

На Львівщині на час карантину запрошують на відпочинок у Моршин

У січні державне підприємство «Санаторій «Моршинкурорт» працює за звичним графіком, без жодних порушень карантинних вимог.

Про це інформує прес-служба Львівської ОДА, пише Четверта студія.

«Посилення карантинних заходів, яке в Україні планують ввести у січні, не стосуватиметься санаторно-курортних закладів та обмеження руху транспорту, – наголосив Юрій Холод заступник голови облдержадміністрації. – Пропоную провести анонсований локдаун на оздоровчих курортах Львівщини. Придбавши путівку, ви зробите добре собі, а також підтримаєте санаторно-курортну галузь нашого регіону».

За словами заступника директора з реалізації санаторно-курортних послуг та маркетингу Миколи Фурманюка, проживання, прийом мінеральної води, харчування, діагностика та лікування відпочивальників на «Моршинкурорті» проводять у різних корпусах. Це дає можливість надавати послуги та забезпечити потреби гостей, уникаючи скупчень.

«Також в умовах пандемії ми забезпечуємо послуги санаторно-курортного лікування осіб, потерпілих від нещасних випадків на виробництві, та реабілітаційного лікування застрахованих осіб за кошти Фонду соціального страхування, який відновив фінансування цих путівок», – зазначив  Микола Фурманюк.

Як відомо, «Моршинкурорт» спеціалізується на захворюваннях печінки, жовчного міхура, підшлункової залози, покращує загальний стан організму. Моршинські лікарі запевняють, що навіть 10-денне перебування на курорті, допоможе відновити та підтримати імунітет. Ви наситите свій організм корисними біологічно активними речовинами – фітонцидами, які пригнічують розвиток бактерій, а чисте лісове повітря збадьорить і підтримає святковий настрій.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

5 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

5 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

6 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

9 години тому