Новини

На Львівщині мисливці здають зброю

На Львівщині триває місячник добровільної здачі зброї. Наразі, найбільше в підрозділи поліції здають мисливську зброю.

Як повідомили у відділі комунікації головного управління Національної поліції у Львівській області, до 30 квітня громадяни мають можливість добровільно звернутися у підрозділи поліції  щоб здати зброю, боєприпаси, вибухові матеріали та спеціальні засоби, що зберігаються незаконно, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності.

Від початку квітня мешканці Львівщини здали в підрозділи поліції 85 одиниць зброї та спеціальних засобів. Зокрема: мисливської нарізної – 6 од.; мисливської гладкоствольної – 54 од.; холодної – 1 од.

Також громадяни здали правоохоронцям 24 спеціальних засоби, зокрема, газових пістолетів, револьверів та пристроїв травматичної дії.

Місячник добровільної здачі зброї на Львівщині триває до 30 квітня та проводиться з метою протидії незаконному розповсюдженню зброї, боєприпасів, вибухових речовин, а також профілактики злочинів з їх використанням, виявлення та перекриття каналів надходження зброї у кримінальне середовище.

Під час місячника громадяни можуть звернутись в органи внутрішніх справ (у відділи, відділення поліції або безпосередньо до працівників поліції) та здати зброю, спецзасоби, боєприпаси чи вибухові речовини, що зберігались у них неналежним чином – без дозволів, реєстрації тощо, уникнувши при цьому кримінальної відповідальності. В окремих випадках здану мисливську зброю можна зареєструвати на себе.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

В Україну приїхали польські нардепи

Про що говорили

2 години тому

На Львівщині фермерським господарствам виділили 1,4 млн грн

рішення підтримала обласна комісія із визначення одержувачів пільгових кредитів суб’єктам підприємництва, серед засновників яких є…

3 години тому

Шмигаль наполягає на економічному бронюванні

Нардеп розповів подробиці

3 години тому