Новини

На Львівщині мешканців села перелякав моторошний свист з-під землі (ВІДЕО)

Селу Модричі Львівської області із розташуванням не пощастило, адже поруч закинуті соляні шахти, які вже двічі обвалювалися. Місцеві мешканці живуть у постійному страху, що рано чи пізно їхні домівки опиняться під землею.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Надзвичайні новини», «уявіть собі жахливу картину: вечір, пустир, а навкруги – моторошний свист. Того вечора селяни в тихому карпатському селі подумали, що сталося найстрашніше – одна з шахт почала руйнуватися. Люди, які поверталися додому з роботи, побачили, як земля рухається прямо на очах, немов жива, і фонтанами викидається нагору. Вже згодом стало зрозуміло, що у всьому винен газ. Через аварію люди вимушені були сидіти голодні та холодні – без опалення та теплої їжі».

Як повідомлялося, на Львівщині утворилося провалля на території колишніх рудників, що призвело до аварії на газопроводі.

Як повідомлялося, у ніч на 30 вересня 2017 року на території села Модричі Дрогобицького району у руднику №2 Стебницького ДГХП “Полімінерал” відбувся обвал карстової породи діаметром 200 метрів та глибиною 50 метрів.

 

Майже 500 будинків, а це близько півтори тисячі мешканців, залишилися без газопостачання

Опубликовано Суспільне Львів Четверг, 21 января 2021 г.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

8 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

8 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

9 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

12 години тому