Новини

На Львівщині фіра спричинила зіткнення двох легковиків, є загиблі і постраждалі

У Сколівському районі Львівщини внаслідок зіткнення фіри з іномаркою сталася дорожньо-транспортна пригода внаслідок якої загинув молодий чоловік, ще один госпіталізований з травмами.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталась 16 жовтня близько 20.15 на автодорозі «Київ-Чоп» у Сколівському районі.

Як інформують у поліції, зіткнулись автомобіль «Фольксваген Пасат», за кермом якого перебував 31-річний мешканець одного з сіл району, віз, запряжений кіньми, яким керував 24-річний мешканець Сколівщини та «Міцубіші» під керуванням 46-річного львів’янина. Внаслідок зіткнення «Фольксваген» з’їхав у кювет – водій від отриманих травм помер на місці події. Водій воза госпіталізований».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

За отриманою інформацією, водій фіри виїхав на смугу зустрічного руху де і сталося зіткнення гужового транспорту  з іномаркою. «Фольксваген Пасат» від удару відкинуло на «Міцубіші», водій  «Фольксвагена» втратив контроль над автівкою і вона злетіла в кювет. Молодий чоловік загинув на місці.

Чи постраждали під час ДТП коні – не повідомляється.

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Будинок вчених повернули громаді Львова

Прокурори через суд

2 години тому

Критична ситуація може бути не на фронті, а в тилу

Наприкінці травня це стане найважчою точкою в історії незалежної України

2 години тому

В Україні 15 тисяч військових не хочуть воювати

Отримали дисциплінарне покарання

2 години тому

Російські пропагандисти поширюють фейк про затримання Залужного

Фейк є частиною російської стратегії зі штучного створення конфлікту між армією та політичним керівництвом України

2 години тому