Новини

На Львівщині чиновників перевірять на корупцію

У Львівській обласній адміністрації розпочали проводити перевірки в районних військових адміністраціях, окремих підрозділах та організаціях, які підпорядковані адміністрації, на предмет корупції, дотримання працівниками законодавства України з питань запобігання корупції.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОВА.

Адміністрація ретельно склала план таких перевірок, які охоплюють різні аспекти роботи структур та перевіряють виконання антикорупційних заходів.

“Доброчесність на публічній службі та дотримання норм антикорупційного законодавства є одним із пріоритетних напрямків роботи для Львівської ОВА. Мета цих перевірок – не лише виявити та позбутися корупції, але й надати підтримку та поради, щоб запобігти майбутнім корупційним порушенням серед працівників. Якщо виникають питання або непорозуміння, то надаються консультації та методична допомога, щоб уникнути корупції в майбутньому.”- зазначив керівник апарату Тарас Грень.

Такою роботою займається сектор з питань запобігання та виявлення корупції апарату Львівської обласної державної адміністрації.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts