Новини

На Львівщині чоловік, який шукав прихистку від дощу, став жертвою смертельної ДТП

У Миколаївському районі Львівщини під колесами вантажівки загинув чоловік, який сховався під днище автівки від сильної зливи.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, вдень 25 липня, у селі Дроговиж 42-річний водій автомобіля “ЗІЛ-131”, мешканець с. Жовтаці Камʼянка-Бузького району, під час маневрування заднім ходом здійснив наїзд на 52-річного пішохода, мешканця с. Забара, Шумського району Тернопільської області. Пішохід від отриманих травм загинув на місці ДТП. Причини та обставини події встановлюються.

За отриманою інформацією, трагедія сталася на околиці села, де проводилися роботи з упорядкування  насаджень придорожньої смуги. Попередньо встановлено, що 52-річний чоловік сховався від раптової зливи під днище припаркованої тут вантажівки. Коли вантажівка рушила з місця, чоловік опинився під колесами і від отриманих травм загинув на місці події.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, за фактом  відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові пролунав вибух

Біля приміського вокзалу о 16:58 львівʼяни могли чути вибух, який стався внаслідок загоряння автівки

8 хв. тому

Тягнибока нагородили Золотим гербом міста Львова

Депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Андрія Тягнибока

26 хв. тому

У Львові депутати внесли змін у бюджет

Депутати внесли зміни до бюджету розвитку бюджету Львівської громади на 2024 рік

29 хв. тому

У Львові депутати дали дозвіл на відновлення музею Шухевича

Це територія меморіального музею генерал-хорунжого УПА Романа Шухевича, який був знищений внаслідок удару безпілотника рф

37 хв. тому

У Львові модельєрка Оксана Караванська провела лекцію

Для дружин та дітей захисників організували лекцію модельєрки Оксани Караванської

3 години тому