Новини

На Львівщині через сильну спеку службовим собакам одягають спеціальне взуття (ФОТО)

Під час високої температури повітря, щоб захистити тварин, прикордонники одягають їм спеціальне взуття.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Як зазначається у дописі, “коли спека стає занадто нестерпною, від неї страждають не лише люди, а й тварини. Прикордонники Львівського загону дбають про безпеку та комфорт своїх чотирилапих помічників. Як ви вже знаєте і, мабуть, багато хто з вас подорожував автомобілем через державний кордон, ви обов’язково помічали, що у пунктах попуску, крім прикордонників, що безпосередньо відповідають за прикордонний контроль, ще є кінологи зі службовими  собаками, які оглядають авто.

Під час роботи у пунктах пропуску кінологи звертають увагу на поведінку і самопочуття своїх помічників, коли є висока температура повітря та, відповідно, розпечений асфальт.
А як це визначають⁉️– Кінологи проводять такий міні тест на дотик: покласти тильну сторону руки на асфальт і потримати 3-5 секунд. Якщо занадто гарячий, то кожен кінолог сам вирішує, надягати взуття на свого 🐕собаку чи ні, чи дати більше часу на відпочинок своєму помічнику.

Фахівці кажуть, що носіння взуття – звичайна справа для службових собак. До прикладу, коли шукають заборонені речі в автомобілях, їх можна взувати, щоб не пошкодити інтер’єр машини кігтями!”

 

Фото: ДПС
Фото: ДПС
Фото: ДПС
Фото: ДПС
Фото: ДПС
Фото: ДПС

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

9 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

9 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

9 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

9 години тому