Новини

На Львівщині через річку Дністер будуть міст довжиною понад 180 метрів

Вперше за десятки років на у Львівській області будують міст довжиною 181м.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, на Львівщині продовжуються роботи з реконструкції (перебудови існуючого) мостового переходу через річку Дністер на автомобільній дорозі загального користування міжнародного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка в с. Заліски Жидачівського району, а саме: влаштування опор, буріння набивних палів на опори та їх бетонування, а також монтаж каркасів. Крім цього, проводяться земляні роботи для влаштування під’їзду до моста.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

«Важливо зазначити, що це перше за десятки років будівництво мостів такого масштабу у Львівській області.Головним розпорядником коштів на проведення робіт є Державне агентство автомобільних доріг України, замовником робіт — Служба автомобільних доріг у Львівській області. Завершення будівельних робіт, за сприяння Уряду України, очікується у 2019 році», – інформує відомство.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

У Львові стартував фестиваль “Віртуози”

28 травня з Дніпра у Львів приїздить відомий диригент Айдар Торибаєв, для якого приїзд на…

3 години тому

Що робити, якщо посвідчення УБД втрачене чи пошкоджене

Якщо ви загубили посвідчення УБД, воно втрачене чи пошкоджене внаслідок бойових дій — знайте: документ…

3 години тому

У Львові 48-річний чоловік продавав наркотики

У ході санкціонованих обшуків в автомобілі та за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили нарковмісні таблетки

3 години тому