Новини

На Львівщині 66-річний чоловік побив пенсіонерку за випасання корови поблизу школи

За принципової позиції прокурорів Стрийської окружної прокуратури 66-річного чоловіка визнано винним у нанесенні середньої тяжкості тілесних ушкоджень, що спричинило тривалий розлад здоров’я (ч. 1 ст. 122 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Вироком суду йому призначено покарання у виді 1 року 6 місяців позбавлення волі.

Попередньо, рішенням районного суду обвинуваченого було виправдано. Проте прокурори не погодились з такою позицією та подали апеляційну скаргу, за якою справу було призначено на новий розгляд. Під час нового розгляду у суді прокурори довели винуватість у вчиненому злочині.

Встановлено, що у серпні 2021 року староста однієї сільрад Стрийського району побив 76-річну місцеву мешканку.

В той день між чоловіком та пенсіонеркою виник конфлікт з приводу випасання нею корови поблизу школи. В ході якого чоловік вирвав з рук жінки дерев’яну палку, на яку вона опирається при ходьбі, та почав бити нею. Під час численних ударів по тілу потерпілої палка зламалась. Проте обвинувачений на цьому не зупинився, а продовжив бити стареньку іншою частиною кийка, що лишився у руках.

Внаслідок чого пенсіонерка отримала середньої тяжкості тілесні ушкодження. Зокрема, множинні гематоми по всьому тілу, перелом променевої кістки, пальців та інші травми.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

2 години тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

2 години тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому