Новини

На Львівщині 19-річний киянин травмував пасажирів автобуса (ФОТО)

За процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 19-річного киянина. Йому інкриміновано порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Про це пише Четверта студія з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Розслідуванням встановлено, що у вересні цього року обвинувачений порушив правила та вчинив ДТП з пасажирським автобусом.

Чоловік їхав за кермом легкового автомобіля в одному із сіл Львівського району по другорядній дорозі сполучення «Куликів-Великосілки».

Згодом, під’їхавши до перехрестя з головною дорогою, він не надав перевагу в русі рейсовому автобусу.

Останній в той момент їхав з пасажирами по головній автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк». Як наслідок, відбулося зіткнення транспортних засобів, де від удару автобус перекинувся.

В результаті аварії деякі пасажири автобуса отримали травми, а один із них отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого відділення поліції № 1 Львівського районного управління поліції № 1 Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

2 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

2 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

3 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

6 години тому