Новини

На Львівщині 13 військовослужбовців отримали тілесні ушкодження у ДТП (ВІДЕО)

На Львівщині внаслідок ДТП постраждало 13 військовослужбовців.

Як пише «Четверта студія», у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що 19 січня, близько, 12:05 год., військовий вантажний автомобіль марки «КРАЗ 5233», під керуванням водія військовослужбовця за контрактом, мешканця Хмельницької області 1983 року народження, при переміщенні з планових занять у с. Старичі (Новояворівська ТГ, Яворівський район), на спуску дороги, біля навчально-тренувального комплексу, не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги в кювет і перекинувся на лівий бік.

Під час ДТП у військовому вантажному автомобілі, загалом перебував 31 військовослужбовець, із них 28 знаходились у кузові автомобіля, 3 військовослужбовців перебували в кабіні автомобіля (водій та 2 пасажири).

Внаслідок ДТП 13 військовослужбовців отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості, із них 8 осіб госпіталізовано, 5 осіб оглянуто та відпущено у розташування військової частини. Інші 18 військовослужбовців, які їхали у вказаному автомобілі, на даний час за медичною допомогою не звертались.

Обставини події встановлюються.

Стан військових, які постраждали в ДТП на Яворівському полігоні, залишається середньої важкості.

Про це розповіли у ТСН.Ранок.

У п’ятьох потерпілих лікарі діагностували переломи та забої. Двох із військових мають оперувати. Напередодні на полігоні перекинувся КРАЗ, який перевозив 29 контрактників. Удар був такої сили, що кабіну автомобіля геть понівечило, а пасажирів з кузова просто порозкидало. За попередньою інформацією, водій був тверезий, а не впорався з кермуванням, бо автомобіль зачепив колесом узбіччя. Дорога була слизька, тож КРАЗ злетів у кювет і увігнався у дерево.

Як повідомлялося, на Яворівському полігоні перекинулась вантажівка.

Скриншот ФБ
Фото: Підслухано м. Новояворівськ.
Фото: Підслухано м. Новояворівськ.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

30 хв. тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 годину тому