Новини

На кордоні з Польщею затримали двох ухилянтів (ФОТО)

У пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, один пасажир грав в хованки, інший – уявляв себе невидимим. Обидвоє лагодилися виїхати до Польщі.

Під час в’їзду на територію пункту пропуску 23-річний пасажир заховався за заднім сидінням та не надав документи для проходження контролю. Проте в ході перевірки авта прикордонний наряд знайшов чоловіка.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, пише «Четверта студія».

В іншому випадку українець також заховався за сидінням. Проте, коли мікроавтобус заїхав в пункт пропуску, чоловік вийшов та тихесенько попрямував в бік Польщі, оминаючи паспортний контроль. Прикордонники дали знати чоловікові, що він видимий.

У ході бесіди прикордонники з’ясували, що підстав для перетину кордону в умовах правового режиму воєнного стану чоловіки не мали.

Осіб через кордон не пропустили та притягнули до адмінвідповідальності за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП. Стосовно перевізників прикордонники Львівського загону направили повідомлення до Нацполіції, в їх діях вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

12 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

13 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

14 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

14 години тому