Новини

На Кам‘янеччині вантажівка розтрощила легковик з людьми

У селі Запитів Кам’янка-Бузького району Львівщини сьогодні, 15 грудня, вночі сталося зіткнення вантажного автомобіля DAF з автомобілем Citroen Jumpy.

Як повідомили у прес-центрі ГУ ДСНС у Львівській області, на момент зіткнення в салоні легкової іномарки перебував водій та троє пасажирів. Для того, щоб дістати водія із салону автівки рятувальникам довелося застосовувати гідравлічні ножиці.

Водій легковика помер в кареті швидкої допомоги,  троє пасажирів Citroen Jumpy, серед яких 17-річний юнак, отримали травми.

«15 грудня о 00:49 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Київ-Чоп в селі Запитів Кам’янко-Бузького району відбулося зіткнення вантажного автомобіля DAF з автомобілем Citroen Jumpy. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, внаслідок ДТП в автомобілі Citroen Jumpy отримали травми водій та 3 пасажири, з них 1 дитина (2001 року народження). Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою гідравлічних ножиць проводились роботи по деблокуванню травмованого водія з легкового автомобіля, який помер в кареті швидкої медичної допомоги дорогою в лікарню», – інформують у відомстві.

Фото: ДСНС

Правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП.

Наразі не повідомляється чи постраждалі є членами однієї родини і чи є вони мешканцями Львівщини.

Фото: “Варта-1”

 

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

7 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

8 години тому