Новини

На Христину Соловій склали адмінпротокол за матюки на сцені в Чорноморську

Українська співачка Христина Соловій п’ятницю, 26 липня, під час виступу у Чорноморську на Одещині нецензурно висловився про колишню назву міста — Іллічівськ. Поліція Одещини наклала адміністративний протокол на співачку за вживання нецензурної лексики під час виступу на фестивалі «виделкаfest» у Чорноморську.

Про це повідомило hromadske, пише Четверта студія.

Раніше соцмережами поширився уривок з виступу Христини Соловій, де вона розмовляє з публікою. «А скажіть, будь ласка, тільки пообіцяйте, що ніхто зараз не буде ображатися, я з добром: як називалося ваше місто до того, як його перейменували? І що, вам це подобалося? Повна х*йня», — сказала Соловій.

Ці слова артистки спричинили хвилю обговорень — частина користувачів соцмереж дякували за привернення уваги до декомунізації, а інші розкритикували її за матюки. Після цього виступу кілька місцевих жителів написали заяву до поліції про порушення громадського порядку. Вони вимагали скласти адмінпротокол на організаторів фестивалю.

«Пролунав, на жаль, мат зі сцени, без дисклеймера. Позиція нашого фестивалю полягає в тому, що ми не проти обсценної лексики, але потрібно перед виступом про це говорити, попереджати відвідувачів: шановні, я сьогодні буду матюкатись. Якщо є діти, і ви не хочете, щоб вони чули мат, то, будь ласка, виведіть їх», — розповів керівник фестивалю Гнезділов.

У поліції Соловій склали протокол — дрібне хуліганство. Співачці загрожує або штраф, або громадські роботи, або виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку, або 15 діб адмінарешту — дивлячись, що обере суд. Справу про хуліганство Соловій буде розглядати Іллічівський міський суд, який зберіг стару назву.

Відео тут.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

43 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

48 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому