На Дрогобиччині з початку року не відремонтовано жодного метра дороги, – депутат (ВІДЕО)

Новини 03 Вересня, 2020 503

фото ілюстративне. Джерело: Гал-інфо

Кошти не освоюються і не перерозподіляються на програми, які працюють, таке було лише за Януковича, – Задорожний

З початку року у Дрогобицькому районі не відремонтовано жодного метра доріг.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив депутат Львівської обласної ради Михайло Задорожний.

Як наголосив Михайло Задорожний, “з 33 млн.грн які ми передбачили в обласному бюджеті на ремонт доріг у Дрогобицькому районі, ще не відремонтовано жодного метра квадратного і жоден чиновник не поніс відповідальності”.

Він також зазначив, що “кошти не освоюються і не перерозподіляються на програми, які працюють, таке було лише за Януковича”.

“31.08.2020 рік, вже вересень, але з 33 млн.грн які ми передбачили в обласному бюджеті на ремонт доріг у Дрогобицькому районі, ще не відремонтовано жодного метра квадратного і жоден чиновник не поніс відповідальності. Я на сесії обласної ради це піднімав ще в травні місяці, і жодної реакції. Кошти не освоюються і не перерозподіляються на програми, які працюють, таке було лише за Януковича”, – повідомив Задорожний.

31.08.2020 рік, вже вересень, але з 33 млн.грн які ми передбачили в обласному бюджеті на ремонт доріг у Дрогобицькому районі, ще не відремонтовано жодного метра квадратного і жоден чиновник не поніс відповідальності. Я на сесії обласної ради це піднімав ще в травні місяці, і жодної реакції. Кошти не освоюються і не перерозподіляються на програми, які працюють, таке було лише за Януковича.

Опубліковано Михайлом Задорожним Понеділок, 31 серпня 2020 р.

 

Коментарі

Позначки: , , ,