Новини

На додаткову сесію ЗНО можуть зареєструватися ті, кому перешкодив карантин

Міністерство освіти і науки України розширило перелік категорій осіб, які можуть зареєструватися під час додаткового періоду реєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це під час брифінгу повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк, пише Четверта студія.

«Учора почалась реєстрація на участь у додатковій сесії для тих людей, які перебували в АТО, на непідконтрольних територіях тих, хто перебуває у системі пенітенціарної служби. Окрім того, згідно з цим наказом, під час додаткового періоду можуть зареєструватися особи, які проживають на території, на якій встановлено карантин, режим надзвичайної ситуації або надзвичайного стану і не зареєструвалися для проходження зовнішнього незалежного оцінювання під час основного періоду реєстрації. Зараз усі ці люди можуть зареєструватися на участь у ЗНО на додаткову сесії», – наголосила Лариса Середяк.

За словами керівника Центру, для цього треба на сайті українського центру оцінювання якості освіти заповнити реєстраційну картку, видрукувати її та із двома фотографіями, копією паспорта і атестату надіслати до Львівського центру оцінювання якості освіти.

Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання розпочалась 25 травня та триватиме до 9 червня.

Відтак, у 2020 році під час додаткового періоду реєстрації для участі в додатковій сесії ЗНО зможуть зареєструватися всі, хто не зміг зареєструватися протягом 3 лютого – 24 березня.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

18 години тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

19 години тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

20 години тому