Новини

На Дніпропетровщині хочуть відкликати депутата Трухіна з його округу

Депутати Марганецької міської ради на у Дніпропетровській області ініціюють відкликання народного депутата Олександра Трухіна, якого обрали на 40-му виборчому окрузі.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Прямий, з такою ініціативою виступили депутати Марганецької міської ради. Її винесуть на найближчу сесію міської ради.

“Наші активісти ще з передвиборчої кампанії Трухіна повідомляли про факти порушень виборчого законодавства з боку тоді ще кандидата у народні депутати від «Слуги народу» Трухіна. І після обрання нардепом Трухін просто ігнорує свій виборчий округ», — зазначив голова Марганецького підрозділу “Стоп корупції” та депутат міськради Сергій Хникін.

Він нагадав, що ще 2019 року в Києві оприлюднював факти порушень із боку Трухіна, зафіксовані під час моніторингу передвиборчої кампанії.

“Голова Марганецького осередку ГО “Стоп корупції” Хникін С.О. взяв участь у пресконференції щодо виборів і повідомив про факти політичної корупції на 40-му виборчому окрузі, що у Дніпропетровській області.  Сергій Олександрович також порушив питання діяльності кандидата Кисіля Сергія щодо підкупу виборців, міського голови Жадько, яка на всіх заходах бюджетним коштом проводить агітацію кандидата від “Слуги народу” Трухіна Олександра, який теж порушує законодавство України. Поліція ніяк не реагує на всі ці порушення законів”, — йдеться у повідомленні “Марганецького очевидця” від 2019 року.

У 2020 році депутата Трухіна звинуватили у відвертій брехні й ігноруванні виборчого округу. В ефірі програми “Мир та війна” на телеканалі “Інтер” Трухін жодним чином не очікував на запитання від виборців.

Відомо, що питання про відкликання депутата Трухіна виборцями розглянуть на найближчій сесії міськради, яку планують зібрати наступного тижня.

Нагадаємо, 2 лютого народного депутата Олександра Трухіна виключили з партії “Слуга народу”.

Раніше “Українська правда” опублікувала відео з камер патрульних поліцейських, які працювали на місці ДТП за участі Трухіна. Патрульний розповів, що в той день нардеп мав ознаки алкогольного сп’яніння. На відео Трухін просить інспектора дозволити йому “тихенько піти”, обіцяючи потім “віддячити”.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

19 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

19 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

19 години тому