На автодорогах Львівщини працює 144 одиниці техніки: проїзд дорогами забезпечений

Новини 17 Грудня, 2018 133

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

144 одиниці техніки очищують від снігу автомобільні шляхи Львівщини.

Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

За оперативною інформацією департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації, дорожній комплекс активно працює на автомобільних дорогах. Для забезпечення належного руху транспорту  задіяно 144 одиниці техніки.

З метою утримання доріг у належному стані використали 830,3 т піщано-соляної суміші.

«Також до робіт з очищення автомобільних доріг від снігу залучили понад 40 робітників. Ми просимо мешканців нашої області, а також гостей звертатися на «гарячу» лінію області “112” у разі виявлення нерозчищених або непосипаних доріг», – зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації Роман Кокотайло.

Львівська облдержадміністрація закликає усіх учасників дорожнього руху дотримуватися правил.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Львівській області, на території Львівщини продовжує сніжити, тим не менше проїзд дорогами забезпечений.

«На території Львівщини вже другу добу продовжуються снігопади, що суттєво додало роботи дорожникам. Шляховики Львівщини продовжують працювати у посиленому режимі для забезпечення проїзду транспорту автомобільними дорогами загального користування державного значення в межах області. Впродовж ночі було задіяно 175 одиниць дорожньої техніки, крім цього, для ручної підсипки на особливо складних та небезпечних ділянках (поворотах, підйомах та спусках та на дорогах місцевого значення в гірській місцевості), працювали понад сотню працівників дорожньої галузі. Для ліквідації зимової слизькості за ніч використано 708 тонн протиожеледних матеріалів . Станом на ранок 17 грудня, забезпечений належний проїзд транспорту автомобільними дорогами», – інформують у відомстві.

Фото: Служба автомобільних доріг у Львівській області

 

Коментарі

Позначки: , ,