Новини

На автобусній зупинці блискавка вбила трьох львів’ян

В Івано-Франківській області блискавка влучила в автобусну зупинку внаслідок чого троє чоловіків, всі мешканці Львівської області, загинули на місці. Двоє місцевих жінок отримали травми.

Як повідомили у ДСНС України, 21 червня о 20.12 надійшла інформація, що у с. Беньківці Рогатинського району внаслідок влучання блискавки у автобусну зупинку загинуло 3 особи та 1 особа травмована, яку госпіталізовано до Рогатинської ЦРЛ.

За інформацією сектору комунікації поліції Івано-Франківщини, блискавка влучила у зупинку, де перебували п’ятеро людей. У результаті удару троє чоловіків загинули на місці пригоди, а дві жінки  госпіталізовані.

«До рогатинської поліції надійшло повідомлення про нещасний випадок у с. Беньківці. Поліцейськими встановлено, що блискавка влучила у зупинку, яка складається з металевих конструкцій. На місці пригоди  загинули троє чоловіків: 34-річний, 56-річний та 65-річний жителі Львівської області, які приїхали до родичів.

Крім того, травмувалися дві жінки, місцеві мешканки. Їх при свідомості госпіталізовано. Одна із потерпілих стояла трохи далі від інших осіб і пояснила, що від миттєвого удару її відкинуло на землю, а коли піднялася, то чоловіки ознак життя не подавали.

За фактом смерті відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією згідно ст. 115 ККУ.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

43 хв. тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

1 годину тому