Новини

Мисливців Львівщини розчарувала тепла зима

У ДП «Бібрський лісгосп» (Львівська область) оприлюднили підсумки сезону полювання.

Як пише “Четверта студія”, у повідомленні на сторінці ДП “Бібрський лісгосп” у ФБ наголошується, що “найбільшим розчаруванням для мисливців цього року стала тепла та безсніжна зима, було мало сприятливих днів для полювання, тож на полювання ходили найбільш затяті мисливці”.

“У сезон полювання 2019/2020 років,  в мисливських угіддях Бібрського лісгоспу було дозволено добути: козуль – 13, кабанів – 5. Завдяки злагодженій роботі єгерської служби ліміт виконаний на 100 відсотків.

З 1 по 22 грудня 2019 року мисливці мали змогу також і полювати на зайця-русака якого дозволено, згідно затвердженої пропускної спроможності 34 особин. Протягом сезону добуто 20 зайців.

Найбільшим розчаруванням для мисливців цього року стала тепла та безсніжна зима, було мало сприятливих днів для полювання, тож на полювання ходили найбільш затяті мисливці.

Протягом сезону полювання постійно проводилися патрулювання мисливських угідь.

Загалом було проведено 18 рейдів, у ході яких виявлено 5 порушників правил полювання на яких відповідно складено 5 протоколів, нараховано 1326 грн. штрафу та 8000 грн. збитків.

Найчастіше виявлялись порушення частини першої ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме: порушення правил полювання (полювання без належного на те дозволу, в заборонених місцях, у заборонений час, забороненими знаряддями або способами, на заборонених для добування тварин, допускання собак у мисливські угіддя без нагляду.

Мисливський сезон позаду, зараз необхідно провести якісний облік дичини та оберігати її до наступного мисливського сезону”, – зазначається у повідомленні.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts