Новини

Ми маємо хаос на центральному рівні, а тепер все це перекинеться ще й на місцеве самоврядування, – нардеп

Зневажливі коментарі заяви голови партії та голови фракції «Слуга народу» щодо їхньої колеги по фракції лише підтверджують, що представники президентської партії так само ставляться і до інших людей та демонструють підхід цієї партії до вибору своїх кандидатів на місцевих виборах. Таку думку висловив народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко в ефірі телеканалу «Прямий», пише Четверта студія.

Депутат зазначив, що після скандальних висловів голови партії та фракції «Слуга народу» на адресу їхньої колеги по політичній сили, жодних вибачень так і не прозвучало.

«Напевно, вони мають всередині фракції розібратись, бо казали вони так про свою колегу, жінку, я так розумію – кандидата в мери Миколаєва», – зауважив Олексій Гончаренко.

Водночас депутат наголосив, що стурбований й іншим аспектом цього скандалу: «Миколаїв – одне з десяти найбільших міст України. Це столиця українського суднобудування. Взагалі стратегічне місто. І ось вони обговорюють потенційного кандидата в мери від «Слуги народу», і ми можемо почути там що завгодно, тільки не обговорення професіоналізму, досвіду».

«Коли вони обговорюють кандидата з точки зору зовнішності або якоїсь енергії чи називають її «корабельной сосной» – я навіть не знаю, що тут сказати. Можу вам тільки сказати, що так і бачу, що вони таких «сосен» і таких «туй» повисувають по всій країні», – зауважив представник фракції.

Він додав: «У них логіка така, зелена. Ми маємо велику проблему, хаос на центральному рівні, а тепер все це перекинеться ще й на місцеве самоврядування».

Олексій Гончаренко закликав всіх звернути увагу на це і зрозуміти, що місцеві вибори будуть надзвичайно важливими.

«Це буде наш з вами шанс нарешті припинити цю дилетантську, зелену політику з таким відношенням і до кандидатів, і один до одного», – вважає депутат.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На кордоні з Польщею продають місця у черзі

Ціна становить 10 тисяч доларів

13 години тому

Трагедія на Львівщині: обвал стіни будинку забрав життя маленької дитини

Львівський район: під час ремонтних робіт стіна будинку обвалилась на дитину

13 години тому