Новини

Ми чудово розуміємо, із ким завтра гратимемо, – Андрій Шевченко

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів передматчеву прес-конференцію, присвячену завтрашньому поєдинку 1/4 фіналу Євро-2020 з командою Англії.

Про це пише Четверта студія з посиланням на УАФ.

— Ми чудово розуміємо, із ким завтра гратимемо, — сказав Андрій Шевченко. — Англія — ​​одна з кращих збірних на чемпіонаті Європи, одна з найбільш збалансованих, має чудових виконавців. Хочу відзначити мого колегу Гарета Саутгейта, який зібрав чудовий колектив, і команду, яка грає в сучасний футбол.

Я взагалі вважаю, що зараз ми спостерігаємо один із кращих моментів в історії збірної Англії. Футбол цієї країни на підйомі. Ми бачили чудовий матч у фіналі Ліги чемпіонів між «Манчестер Сіті» та «Челсі». Які швидкості, яке виконання… Тому на нас чекає важкий поєдинок із дуже сильним суперником.

— Перед матчем британські експерти зверхньо дивляться на Україну, кажуть, що Англії дістався найлегший супротивник. Як ви ставитеся до таких заяв?

— Ми розуміємо, що суперник є фаворитом, але ми також знаємо наші сильні сторони. Ми вже показали на турнірі характер і наші принципи гри, від яких ніколи не будемо відходити. Це такий фундамент нашої команди. Я знаю, що на нас чекає важкий матч, але в моїх гравців є характер. Постараємося його завтра показати.

— Завтра на поєдинку буде не так багато англійських уболівальників. Чи допоможе це збірній України?

— Звичайно, це не йде на користь футболу, але ми повинні дотримуватися правил щодо протидії COVID-19. Водночас у нас в Італії є значна діаспора. Також запрошую італійських уболівальників відвідати гру.

— Як ви вважаєте, чи будуть вас завтра підтримувати італійські глядачі?

— Україна заслужила симпатії вболівальників за самовіддачу на цьому турнірі. Я сподіваюся, ці симпатії перейдуть у ще більшу підтримку. Але Англія показала чудовий футбол, у неї теж багато вболівальників. Завтра на стадіоні побачимо, хто кого буде підтримувати краще.

— Чи можете ви розповісти про стан травмованих гравців? Як почуваються Ярмоленко й Зубков?

— З Ярмоленком усе гаразд, він буде готуватися до гри. Зубков тренується індивідуально, ми будемо стежити за його прогресом. Але до поєдинку з Англією він готуватися не буде.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

29 хв. тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

35 хв. тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

3 години тому