Новини

Музичний продюсер та діджей Олег Новосад підкорює світові музичні платформи

На теренах шоу бізнесу замайорів яскравий EP альбом, який вже зацікавив музичні лейбли. А самому музичному продюсеру Oleg Novosad пророкують велике майбутнє.  Про це “Четвертій студії” повідомила прес-служба діджея.

«В мене немає музичної освіти! Все чим я мотивувався – це шалене бажання творити свою музику та самореалізовуватися в творчості. Я самостійно навчався грі на гітарі та фортепіано. По вокалу ми співпрацюємо з українськими та закордонними артистами. В своєму музичному напрямку обираю поєднанням різних стилів та інструментів. Найбільший вплив на мою творчість мали такі виконавці як: Avicii, Martin Garrix, Illenium, Armin van Buuren та інші.»
Важливою роботою в альбомі стала пісня «Summer». Це трек в стилі Tropical з теплими словами, характерним чітким бітом та перкусією, легкою гітарою та фортепіано, приємним саксофоном, свистом та літніми переходами.

Зазвичай, аби відпочити від роботи, я сідав за музичні інструменти . І от одного ранку, пробуючи різні гармонії на гітарі, я награв одну, яка мені надзвичайно сподобалась. В силу останніх подій, що відбуваються в світі, я зрозумів, яку величезну потребу мають більшість людей та особисто я – в променях сонця, моря та літнього настрою в період пандемії COVID. Повторюючи раз за разом мелодію, в мене почалась вимальовуватись ідея пісні: я уявив себе восени, дощової та сумної, холодної та сніжної зими і так появились перші слова та рими», – розповідає Oleg Novosad.

Зараз музичний продюсер працює над відео роботою до одного із треків EP альбому і вже зовсім скоро зможе презентувати її широкій аудиторії.

Oleg Novosad – продюсер електронної танцювальної музики, діджей та музикант. Досвід роботи в музичному просторі понад 10 років.

Коментарі

Кенцало Юра

Share
Published by
Кенцало Юра

Recent Posts

Голова Держспецтрансслужби пояснив про рубежі оборони

Споруджувати укріплення в "мінус три поверхи" просто на кордоні неможливо, серйозна фортифікація йде далі

7 години тому

В Україні через співпрацю з Росією отримали понад 25 млн грн незаконного прибутку

Процесуальне керівництво в провадженні здійснює Офіс Генерального прокурора, оперативний супровід — Служба безпеки України

7 години тому

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

8 години тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

9 години тому