Новини

MusicDyer презентує нову композицію (ВІДЕО)

Львівський композитор Микола Хшановський (псевдонім MusicDyer) завжди шукає нові форми мистецької реалізації. І ось нещодавно він презентував свою чергову роботу “Daria”.

Про це ІВ “Четверта студія” повідомила прес-служба співака.

Як розповів Микола, спочатку виникла ідея написати танцювальний трек, зміксувавши техно та індастріал. Планувалося досягти досить агресивного звучання. Деякі елементи індастріалу залишилися, але настроєвість і жанрова приналежність була повернута кардинально в інший бік. Причина – дуже проста. Її ім’ям названий трек і саме її фото на обкладинці.

“Після спілкування з цією людиною народилася ось та дуже проста, але дуже атмосферна мелодія. Мені, мабуть, вперше в житті стало наплювати на те, що це ля-мінор, або що гармонічна основа – це лише по суті три акорди. Я вирішив, що не важливо те, що це просто, важливо як саме ця простота подана і як вона відгукується в кожному з нас. Що ти відчуваєш, коли слухаєш цей трек в своїх улюблених навушниках?”, – поділився автор.

В кінцевому результаті жанрово – це можна описати як мікс діпхаусу з трансом з елементами ембіенту та присутністю кількох індастріал семплів.

Що з цього вийшло – можна послухати тут:

 

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

12 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

13 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

13 години тому