Мова тут ні до чого, це дурниці, – Зібров про концерт до Дня Незалежності

Новини 26 Серпня, 2020 9 351

Фото: скріншот з відео

Народний артист вважає, що шоу на Софіївській площі вдалося завдяки українським артистам, які співали не тільки на рідній мові.

Про це повідомляє kp.ua, пише “Четверта студія”.

Суперечки навколо концерту на День Незалежності, в якому прозвучали 42 знакових пісні України, до сих пір не вщухають. Критика щодо святкового шоу була не тільки з боку користувачів Мережі, але і артистів, чиї пісні без дозволу були використані в заході.

Про свої враження від шоу розповів Павло Зібров, який на концерті виконав пісню Олега Винника “Ніно” і Вєрки Сердючки “Все буде добре”.

“Прекрасна організація, все було сучасно і креативно, – вважає Павло Зібров. – Багато мені писали: чому співали на мові агресора? (Сміється). Але мова ж тут ні до чого, це дурниці. Тоді і на німецькому не можна співати, адже німці ж на нас нападали. Не можна так говорити про мову будь-якого народу”.


В концерт були включені пісні з репертуару українських артистів, жодної пісні російського виконавця. Артисти, народжені в Україні – співали і на українському, і на російській, і на татарському. Все відмінно.

Коли мені запропонували взяти участь у проекті, єдиним моїм умовою було те, щоб пісні, які я виконаю, були відомими в Україні. Сердючка – це ж народна улюблениця, а Винник – зірка номер один. Можливо, багато хто хотів, щоб звучали патріотичні пісні, але мені, здається, оспівувати любов, красу – це теж патріотизм. Були знакові пісні, такі як “Червона рута”, “Там, де ми е”, – розказав артист.

Павло Миколайович з гумором ставиться до того, що під час його виступу в кадр крупним планом потрапило оголошення оренди з номером телефону.

Коментарі

Позначки: , ,