Новини

Москаленко розповів про посилення карантину у Львові (ВІДЕО)

З 30 жовтня у Львові буде введено обмеження червоної зони, а також низку додаткових карантинних обмежень для того, аби стабілізувати ситуацію з поширення коронавірусу.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

«Сьогодні вранці ми отримали звернення від головних лікарів міських закладів охорони здоров’я, в яких надається допомога хворим з коронавірусом. Ситуація зараз справді є дуже небезпечною. Попри те все, що було інвестовано в нові кисневі станції, відкриття нових ліжкомісць, підведення кисню, динаміка стрімко зростає. Наявність нового штаму у Львові показує збільшення кількості хворих з важким станом.

Сьогодні ми проводимо консультації з представниками сфери послуг, ринків, закладів громадського харчування, торгових центрів, закладів культури. Завтра вранці відбудеться засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС, на якому точно будуть акцептовані рішення щодо червоної зони.

Однак, зважаючи на сьогоднішню динаміку, ми розглядаємо низку додаткових обмежувальних заходів, які будуть впровадженні у Львові.

Про всі обмеження ми зможемо детальніше повідомити після комісії. Але вже точно відомо, що з 30 жовтня у Львові буде введено обмеження червоної зони, а також низку додаткових карантинних обмежень для того, аби стабілізувати ситуацію з поширення коронавірусу.

Якщо сьогодні не обмежити кількість фізичних контактів між людьми, то медична система при повному її залученні не витримає. Сьогодні хворі з коронавірусом потрапляють в лікарні у дуже важкому стані. Щодня ми фіксуємо смерті – 15-20 людей.

В жовтні 2019 року від пневмонії померла 1 людина, у 2020 – 130, у 2021 році (хоча жовтень ще не закінчений) – 301. Ці всі обмеження на вагу людського життя», – наголосив Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче взяти мільярд гривень кредиту

На будівництво сміттєпереробного заводу

13 хв. тому

Садовий знову поїхав за кордон

Провідує дітей

37 хв. тому

У Львові хочуть брати кошти за паркування з родичів полеглих Героїв

Ганьба ініціативі чиновників Садового

49 хв. тому

Як Вінниччина живе в умовах воєнного стану

Харківський прес-клуб організував прес-тур для журналістів, щоб показати життя громад на Вінниччині під час воєнного…

1 годину тому