Новини

Монастирський став міністром МВС (ВІДЕО)

Парламент підтримав призначення народного депутата від «Слуги Народу» Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ України.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу партії “Слуга народу”.

За відповідне рішення проголосував 271 депутат.

Як зазначив під час представлення ексголова комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, головним його пріоритетом на новій посаді буде безпека громадян, держави та збільшення рівня довіри суспільства до правоохоронних органів.

«Я хочу висловити повагу працівникам Нацполіції. Я поважаю всіх, хто має офіцерську честь та гідність, але нещадно боротимусь із тими, хто всупереч присяги використовуватиме свої повноваження задля власного збагачення та порушуватиме права людей», – сказав він.

Також величезну увагу новий міністр приділятиме боротьбі з організованою злочинністю: з так званими ворами в законі та кримінальними авторитетами, адже через них скоюється значна кількість тяжких та особливо тяжких злочинів.

Серед головних пріоритетів буде також і розвиток та вдосконалення патрульної поліції.

«Гарантую, що вони продовжуватимуть притягувати за адмінправопорушення суддів, прокурорів і народних депутатів, але виключно в межах закону», – зауважив новий очільник.

Окрім того, Денис Монастирський бачить своїм обов’язком продовження реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», суть якого в новій якості відносин поліцейського, громади та місцевої влади, де кожен відчуває відповідальність за свою безпеку, а поліція у своїй діяльності відповідає на потреби громадян.

Особистим пріоритетом в роботі глави МВС стане безпека дорожнього руху, саме тому він продовжить розвиток системи автоматичної фіксації ПДР.

Також Денис Монастирський зазначив важливість цифровізації в роботі МВС,
протидії та запобігання поширенню наркотиків, створення належних умов праці прикордонників, впровадження системи добровільного страхування від пожеж, спрощення отримання паспортів та дозвільних документів.

«Я братиму участь у розбудові дієвої системи тероборони та в усіх заходах, що сприятимуть відновленню територіальної цілісності України, поверненню Україні Криму та Донбасу», – підсумував він.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові горіло сміття Садового (ВІДЕО)

Перед черговим кредитом на Пластову

3 години тому

Гончаренко закликав скликати позачергову Раду

Через ситуацію на Харківщині

3 години тому

Фінансова підтримка на закупівлю товарів для потреб Сил оборони: триває акредитація підприємств та волонтерських організацій

Акредитацію реалізовують в межах Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки

6 години тому