Новини

Молодіжна збірна команда армреслерів Львівщини стали чемпіонами України

У місті Приморську на Запоріжжі учора завершився Чемпіонат України з армспорту серед юнаків, юніорів та молоді. Відмінний результат на ньому продемонструвала й збірна команда Львівщини, яка була представлена 22 спортсменами. Наші спортсмени вибороли перше командне місце серед молоді, а також 3 командне місце серед юніорів. Про це інформує Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛОДА. 

У перший змагальний день за підсумками фінальних поєдинків на ліву руку представники Львівщини вибороли 13 медалей. Зокрема, у категорії юніори віце-чемпіонами стали Богдан Павлушок (50кг) та Павло Снєда (55кг). Бронзу вибороли Мар’ян Шугало (55кг), Олександр Пріц (60кг), Михайло Дерефінка (65кг), Богдан

Лешков’ят (75кг) та Владислав Грисюк (80+кг). Серед молоді переможцем змагань став Олександр Ластовичак у ваговій категорії 90+кг. У цій же категорії срібло виборов Тарас Серафин. Віце-чемпіоном змагань також став Богдан Фабрика (75кг). Третю сходинку посіли Любомир Паращук (65кг), Орест Кравець (85кг) та Денис Глудик (90кг).

А в другий день додали ще 11 медалей у поєдинках на праву руку. Чемпіоном України серед юніорів у змаганнях на праву руку у ваговій категорії 60 кг став львів’янин Олександр Пріц. Бронзові медалі у цій віковій категорії також вибороли Богдан Павлушок (50кг), Павло Снєда (55кг), Михайло Дерефінка (65кг). Серед молоді чемпіонами України стали Любомир Паращук (65кг) та Тарас Серафин (90+кг). Срібло вибороли Мирон Мига (70 кг), Орест Кравець (85кг) та Олександр Ластовичак (90+кг). Бронзовоми призерами стали Іван Радійчук Іван (60кг) та Денис Глудик (90кг).

Зауважимо, участь збірної команди Львівщини у національних змаганнях стала можливою завдяки підтримці Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові чемпіони і призери Дефлімпійських ігор отримають премії

Відтепер грошові винагороди одержать також чемпіони і призери Дефлімпійських ігор

6 хв. тому

Завтра Львів попрощається із захисником Олексієм Дудиком

Після завершення навчання проходив строкову військову службу у Навчальному центрі імені Василя Вишиваного Національної гвардії…

10 хв. тому

У Львівській громаді побільшає парків

Марія Чижишин зауважила, що мова йде про відведення земельних ділянок під сквер та парки, аби…

25 хв. тому

У Львові депутати згадали за енергетичну безпеку

Фракція "Європейська Солідарність" вимагає від ВРУ негайного реагування на захист енергетичної інфраструктури

33 хв. тому

У Львові військовим безкоштовно робитимуть масаж

Вартість відшкодування послуги загального масажу та/або його аналога становитиме не більше 500 гривень за 1…

36 хв. тому

У Львові затвердили Програму підтримки обдарованої молоді на 2024-2027 роки

Депутати Львівської міської ради затвердили Програму підтримки обдарованої молоді Львівської МТГ на 2024-2027 роки

38 хв. тому