Новини

Міжвідомчі конфлікти правоохоронців вийшли за межі розумної конкуренції, – Петро Порошенко

Петро Порошенко наголошує на неприпустимості міжвідомчих конфліктів і вважає, що вони вийшли за межі розумної конкуренції, інформує прес-служба Президента України.

“Говорячи про роботу всієї правоохоронної системи не можу, на жаль, обійти мовчанням публічні міжвідомчі конфлікти. Ще раз скажу, на жаль, вони вийшли далеко за межі розумної конкуренції, яка – поки в міру – потрібна всюди, бо конкуренція, в тому числі між правоохоронними органами, є двигун прогресу”, – сказав Петро Порошенко під час заходу з нагоди Дня працівників прокуратури.

За його словами, конфлікти, сварки, інтриги та ворожнечаміж правоохоронними органами є абсолютно неприйнятними.

“Здавалося б, навіть смішно, якби не було так сумно… Не можна, щоб жоден правоохоронний орган залучався до політичної діяльності”, – заявив він.

При цьому Петро Порошенко за прокуратурою залишається «забезпечення належного рівня координації діяльності» новостворених правоохоронних органів.

“Так чи інакше, але за вами залишається забезпечення належного рівня координації діяльності і взаємодії усіх реформованих та новостворених правоохоронних органів. І я абсолютно згоден із тим, що Юрій Віталійович (Луценко4studio) сказав учора: «Боротися зі злом неможливо незаконними методами”. Тільки дотримуючись цього принципу ми можемо збудувати правову державу”, – додав Петро Порошенко.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Мешканців Львівщини просять економити світло

Аварійні відключення стали необхідним кроком для збереження енергосистеми України — брифінг

2 години тому

Момент замаху на Фіцо

Відео

3 години тому