Новини

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

В Україні планують додати функцію електронних направлень на військово-лікарську комісію для військовозобов’язаних через додаток Резерв+.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступницю міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерину Черногоренко в ефірі телемарафону, пише Четверта студія.

За її словами, у Міноборони планують додати функцію електронних направлень на ВЛК у найближчих оновленнях.

“Тобто фактично не здійснюючи візит до ТЦК і СП для того, щоб винятково отримати направлення на ВЛК, ми зможемо його в зручному вигляді отримати в додатку”, – пояснила вона.

Плани щодо цифровізації ВЛК

Окремо Черногоренко повідомила, що взаємодію і основний процес взаємодії громадянина і ВЛК потрібно також робити цифровим.

“Працюємо над цим, трохи пізніше вийдемо з нашим анонсом, що ми робимо і в контексті роботи ВЛК. Але загалом план наступний – щоб і ТЦК і СП, і військово-лікарська комісія для військовозобов’язаних були максимально зручними, більшість процесів були цифровими, ті, які тільки можливо зробити цифровими, і щоб це було зручно для громадян”, – додала вона.

Черногоренко підсумувала, що до кінця червня або на початку липня Міноборони вже матиме зовсім іншу революційну картину.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині у руслі річки Верещиця не змогли розводити рибу

Завдяки прокурорам громаді повернуто землі водного фонду

4 години тому

Мешканець Львова користувався 2 га лісу

Прокурори через суд вимагають повернення лісової ділянки з недобросовісного користування

6 години тому