Новини

Мешканцям Новояворівська радять звертатись до ЖЕКу через холодні батареї

“Нафтогаз Тепло” радить мешканцям Нового Роздолу та Новояворівська звернутись до ЖЕКу через холодні батареї.

Про це йдеться на офіційній Фейсбук-сторінці установи, пише “Четверта студія”.

Як повідомляється, для повноцінного запуску ТЕЦ потрібно декілька тижнів.

“З початком чергового опалювального сезону, у людей виникало чимало запитань – намагаємось надати відповіді на більш актуальні з них. Люди жаліються – опалювальний сезон розпочався, а батареї досі недостатньо гріють, є поодинокі проблеми з постачанням тепла до окремих закладів соціальної інфраструктури.

Роз’яснюємо: ТЕЦ – не електричний вмикач, увімкнув який – є тепло, вимкнув – немає… Для повноцінного запуску ТЕЦ, виходу на відповідні технічні показники – потрібен час (в середньому два-три тижні). Система має прогрітися, ми маємо ліквідувати пориви на мережах, а ваші ЖКУ (експлуатуючі контори) мають провести відповідні роботи з внутрішньобудинковими системами (наприклад, «розвоздушити» стояк)”, – йдеться у повідомленні.

У “Нафтогаз Тепло” також повідомили, що через жахливий стан теплотрас у Новояворівську не можуть увімкнути ТЕЦ на повну потужність.

“Стан теплотрас, які у Новояворівську досі не перебувають у нашому управлінні, а особливо стан внутрішньобудинкових мереж, які належать співвласникам будинку, дійсно плачевний «давати тиск наповну» і «максимум температури вже й негайно» – не можна. Ми відповідаємо за подачу теплоносія лише до будинку, якщо у Вас в одній кімнаті гріють батареї, а в другій ледь-ледь жевріють або взагалі холодні – це скоріше запитання до Вашого ЖЕКу, ОСББ, чи «відповідальної» людини, яка з допомогою засувки на тепловому лічильнику «хоче регулювати» подачу теплоносія – тим самим розбалансовуючи систему теплопостачання будинку та вчиняючи протиправні дії”, – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

На Львівщині фермерським господарствам виділили 1,4 млн грн

рішення підтримала обласна комісія із визначення одержувачів пільгових кредитів суб’єктам підприємництва, серед засновників яких є…

2 години тому

Шмигаль наполягає на економічному бронюванні

Нардеп розповів подробиці

2 години тому