Мешканець Закарпатської області обкрадав автомобілі у Львові

Новини 05 Листопада, 2020 144

Ілюстрація: 112 Україна

Відкрито кримінальне провадження, правоохоронці перевіряють причетність затриманого, раніше неодноразово судимого мешканця Закарпаття, до вчинення ще чотирьох подібних злочинів.

Сьогодні, 5 жовтня, близько п’ятої години ранку, під час несення служби на вулиці Городоцькій у Львові, співробітники Управління патрульної поліції Львівської області помітили перехожого, котрий поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями.

Про це повідомляє ГУ НП у Львівській області, пише “Четверта студія”.

Поліцейські зупинили чоловіка та встановили його особу – ним виявився 35-річний мешканець Закарпаття. Під час бесіди правоохоронці з’ясували, що гість нашого міста причетний до крадіжки майна з автомобіля, який власник залишив біля будинку на вулиці Каховській, що сталась кілька хвилин тому.

На місці події працювали оперативники карного розшуку поліції Львівщини та слідчо-оперативна група Залізничного відділу поліції. Поліцейські вилучили у зловмисника речові докази (викрадене з автомобіля майно). Також встановлено, що раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської міської прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення ще чотирьох подібних злочинів.

 

Коментарі

Позначки: , ,