Меру з Львівщини прокуратура вручила підозру

Новини 18 Листопада, 2019 210
Меру з Львівщини прокуратура вручила підозру

Меру з Львівщини прокуратура вручила підозру

Сьогодні міському голові на Львівщині Ірина Діденко повідомила про підозру за побиття людини. Про це інформують у прес-службі прокуратури у Львівській області, пише “Варта1”.

Ідеться про інцидент, який стався 4 червня 2018 року у приміщенні сесійної зали Дрогобицької міської ради під час наради.

Того дня між міським головою та одним із присутніх активних громадян виникла суперечка, під час якої мер завдав вказаній особі декілька ударів кулаками по тілу, спричинивши незначні травми.

Такі дії чиновника кваліфіковано за ч.1 ст.125 КК України – легкі тілесні ушкодження.

На даний час йому оголосили підозру. Підозрюваний очікує суду.

Мова йде про міського голови Тараса Кучму, який побив одного з активістів, повідомляє Слово і Діло. Конфлікт стався черех питання сміттєзвалища.

«До мера міста прийшла громада з питанням щодо незаконного сміттєзвалища на одному з комунальних підприємств міста. Під час зустрічі один зі старших чоловіків, не витримавши байдужості мера, назвав його злодієм та бандитом. У відповідь Тарас Кучма вдарив його», – йдеться в повідомленні.

При цьому видання уточнює, що міський голова наголосив, що каратиме кулаком кожного, хто посміє його називати злодієм.

Зауважується, що питання з вивезенням сміття є дуже проблематичним для Дрогобича. Жители передмістя вже тривалий час скаржаться на роботу сміттєзвалища в районі селища Брониця. На їхню думку, воно працює незаконно, впливаючи на екологічну ситуацію. У міськраді стверджують, що порушення закону в роботі сміттєзвалища немає. Сьогодні люди вдалися до радикальних заходів та заблокували вивезення сміття до вказаного сміттєзвалища.

Коментарі

Позначки: , ,