Новини

Melbet vs Parimatch Україна: де краще ставити на спорт

На ринку азартних розваг в Україні функціонує низка перевірених букмекерів, які заслуговують уваги. Серед них одним з лідерів є компанія Parimatch Україна, яка працює ще з 90-х і першою отримала ліцензію після повторної легалізації грального бізнесу. Дещо менш впізнаваним брендом є Melbet, який було засновано у 2012 році. Він також пропонує гравцям цікаві умови, а тому заслуговує уваги.

Розглядаючи діяльність Parimatch в Україні, варто розрізняти її окремі підрозділи. Компанія давно працює на міжнародному ринку та надає свої послуги від імені юридичної особи, ліцензованої в Кюрасао. Ця організація не має дозволу на роботу в Україні. Локально букмекерською діяльністю займається місцевий підрозділ, зареєстрований у Києві. Саме він має офіційну українську ліцензію. Відрізнити підрозділи БК дозволяє домен. Українська версія працює в зоні UA, а міжнародна — в COM.

Програми Парі Матч та Melbet завантажити можна на iOS та Android

Оскільки більшість великих контор надає гравцям схожий список подій та близькі умови, важливим аргументом на користь тої чи іншої БК є зручність доступу до ставок. Укладати парі з телефону допоможуть мобільні додатки, які зараз є фактично у кожної великої компанії. Програми Парі Матч та Melbet скачати можна на пристрої під управлінням iOS та Android, тож у цьому плані спостерігається паритет. Проте знайти додатки на сайті Мелбет трохи простіше. У Паріматч їх доводиться шукати, оскільки на головній сторінці українського сайту посилань на застосунки нема.

Програми букмекерів відкривають доступ до всіх функцій, у тому числі й матчів в live, тож користуватися ними однаково зручно. Завантаживши Melbet або Parimatch, можна зразу зареєструватися або увійти до особистого кабінету та отримати доступ до ставок. Там можна укладати як звичайні парі-ординари, так і експреси.

Умови для гравців

Обидві контори пропонують близькі коефіцієнти та встановлюють низьку маржу на топові події. Розпис матчів у них схожий, БК приймають ставки не лише на головні результати, а й на безліч додаткових показників.

У фінансовому плані Мелбет надає дещо більшу гнучкість. Адже у Парі Матч поповнювати рахунок та виводити виграші можна лише на банківські картки. У Мелбет доступні також розрахунки з використанням:

  • електронних гаманців;
  • систем онлайн-переказів;
  • електронних ваучерів;
  • криптовалют.

Ширший вибір фінансових інструментів робить Melbet більш зручною для широкого загалу гравців, проте Парі Матч теж має власні «козирі». Так, ПМ працює в рамках української ліцензії, а Мелбет має лише дозвільний документ Кюрасао.

Вищезазначені аргументи не дозоляють однозначно виявити переможця у цьому порівнянні, тож висновок зробити важко. Обидві контори заслуговують уваги, і щоб не замислюватися про вибір, можна паралельно робити ставки на спорт в обох БК.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

У Львові тимчасово зупинився рух тролейбусів

Приватна компанія пошкодила кабелі Львівелектротрансу: тролейбуси №24 та №31 тимчасово не курсують

13 хв. тому

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

4 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

6 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

7 години тому