Новини

МАУ призупинила запуск рейсів між Україною та Польщею

Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” призупинила запуск рейсів між Україною та Польщею. Перший рейс повинен був здійснитися 18 червня.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на РБК-Україна, припинення рейсів до Польщі пов’язане з ситуацією, яка виникла у зв’язку з необхідністю обльоту території Білорусі і подальшим перерозподілом пасажиропотоків, що фіксуються авіакомпанією на даному напрямку.

“МАУ уважно аналізує ринок як прямих (point to point) пасажирів, що прямують в / з Польщі, так і трансферних пасажирів, що прямують з пересадкою в Польщі або Україні. У разі відновлення попиту, необхідного для мережі МАУ, рейси будуть відновлені”, – йдеться в повідомленні МАУ.

Для пасажирів з квитками на скасовані рейси можливі наступні дії:

зміна дати подорожі на рейси МАУ без оплати штрафу відповідно до тарифу в оригінальному класі протягом періоду дії квитка, за умови зняття обмежень аеропортом обмін квитка на промокод з додатковим 25% бонусом на вебсайті МАУ;

повернення коштів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МАУ запускає авіарейс з Києва до Варшави. Рейси повинні були здійснюватися три рази на тиждень.

Крім того, Україна закрила авіасполучення з Білоруссю. З 26 травня всі прямі рейси між країнами скасовуються.

Коментарі

Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Сихові відбудеться Перший фермерський ярмарок

У неділю, 12 травня, у Львові відбудеться Перший фермерський ярмарок на Сихові на площі перед…

20 години тому