Categories: Новини

Львівський університет розпочинає набір на другий курс професійного розвитку

Львівський університет розпочинає набір на другий курс професійного розвитку «Школа вдосконалення викладацької майстерності».

Про це інформує відділ маркетингу ЛНУ, пише Четверта студія.

Ексклюзивно для викладачів ЗВО та усіх хто хоче бути у тренді інноваційних методик та засобів викладання.

Під час першого набору школи учасники  удосконалювали свої навички комунікації та створювали персональний бренд. Школа зарекомендувала себе, як добра можливість імплементації сучасних трансформаційних процесів у вищій освіті та стала інструментом для розуміння системи забезпечення компетентнісного підходу до організації навчання на різних рівнях.

«Удосконалення викладацької майстерності» – це мега-крутий проект! Усі 4 модулі були змістовними, цікавими і надихаючими! Використання методів активного навчання, розвитку навичок змішаного навчання й інформаційних технологій – найнеобхідніші інструменти у роботі сучасного викладача.» – Наталія Джура, доцент кафедри екології Біологічного факультету.

Новий курс удосконалений, враховуючи відгуки та побажання слухачів. Він побудований за модульною системою та передбачає десятки актуальних тем та інсайтів, 180 годин лекцій і практичних занять від провідних експертів галузі освіти та бізнесу.

У ході навчання учасники зможуть: розробити власний електронний курс, навчитися працювати у платформі MOODLE, під керівництвом експертів НАЗЯВО розібрати алгоритм підготовки матеріалів до акредитації освітньої програми та під менторством викладачів курсу оновити програму щонайменше однієї навчальної дисципліни, ознайомитися із сучасними методами, методиками та інструментами викладання у вищій школі, розібратися із ключовими аспектами інфомедійної грамотності та багатьох інших аспектах.

Тривалість курсу 180 год, 6 кредитів. Навчання на курсі підтверджується сертифікатом з підвищення кваліфікації, відповідно до всіх чинних вимог.

Навчання є безкоштовним для викладачів Львівського університету.

Партнерами курсу є DAAD, Learnopolis, British Council та інші.

Набір на триває до 20.03.2021 

Зареєструватись на курс можна на офіційному сайті програми

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Міноборони планує додати функцію електронних направлень на ВЛК через Резерв+

Дмитро Лазуткін сьогодні повідомив, що висновки військово-лікарської комісії для військовозобов'язаних громадян України дійсні п'ять років

3 години тому

На Львівщині змінився військовий комендант

Раніше був Тарас Грень

4 години тому

У Львові маршрутки курсують до 20 години

Мешканці скаржаться на роботу транспорту

5 години тому

Україна втратила 40% Вовчанська

росіяни сконцентровані на напрямках населеного пункту Липці, Вовчанськ і на лівому-правому флангу міста Вовчанськ

6 години тому