Новини

Львівський ревматолог Омелян Синенький отримав медаль імені академіка Стражеска

Завідувач ревматологічного відділення комунального закладу Львівської обласної ради «Львівська обласна клінічна лікарня», лікар-ревматолог Омелян Синенький отримав відзнаку Національної Академії Медичних Наук України.

Про це повідомляє Львівська обласна рада, пише “Четверта студія”.

Медаль імені академіка М.Д. Стражеска «За заслуги в охороні здоров’я» львівському медикові вручили у рамках VIII Національного конгресу ревматологів України. Нагороду призначено за особисті здобутки Омеляна Синенького у розвитку медичної науки та профілактиці, діагностиці й лікуванні серцево-судинних захворювань.

Лікар подякував НАМН України за високу оцінку та наголосив на тому, що такий результат – це багаторічна колективна праця.

Довідково:

Національний конгрес кардіологів України – щорічний всеукраїнський науково-практичний форум, під час якого традиційно оголошують підсумки та досягнення світової та вітчизняної кардіології.

Державною відомчою відзнакою «Медаль академіка М.Д. Стражеска» в Україні з 2001 року нагороджують наукових співробітників і лікарів за їхній вагомий внесок у кардіологію.

Коментарі

Кенцало Юра