Новини

Львівський обласний онкоцентр перерахував одноденний заробіток для Госпітальєрів

Усе, що роблять члени Медичного добровольчого батальйону Госпітальєри на фронті, вони роблять також заради перемоги, але дещо іншої, сакральнішої і надзвичайно важливої – перемоги над смертю. Не даремно гаслом добровольчого батальйону «Госпітальєри» є слова з глибоким змістом: “Заради кожного життя”.

Про це повідомив в о директора Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Олег Дуда, пише Четверта студія.

Нещодавно, з нагоди дня медика, команда нашої лікарні долучилась до підтримки добровольчого батальйону і перерахували на його рахунок свій одноденний заробіток. Ми розуміємо, що в добровольчого батальйону є чимало потреб.

Кожен із добровольців – це абсолютний Герой, який щодня у важких боях перемагає смерть.

“Нагадаю, що ще у 2014 році організацію заснувала Яна Зінкевич. Так почалася історія “Госпітальєрів” – хоробрих, рішучих, молодих людей, які рятують наших поранених воїнів.

Сьогодні до Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр завітав наш колега, лікар-інтерн-хірург Тарас Лютий.

З початку війни він працює бойовим медиком добровольчого батальйону Госпітальєри. Незважаючи на свій молодий вік, Тарас вже має за плечима чималий досвід оперативних втручань, які, часто, йому доводилось робити в екстремальних умовах. Саме завдяки таким як він, наші поранені воїни залишаються  живими.

Це велика честь для нашого колективу лікарні отримати з рук бойового медика подяку. Ми боремось разом! Дякую за кожне врятоване життя!”, – повідомив Олег Дуда.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

Садовий хоче заборонити Telegram

Мер Львова, перебуваючи у Нью-Йорку, видав черговий кринжовий допис

7 години тому

На Львівщині працює вітрова електростанція (ФОТО, ВІДЕО)

Працюємо над тим, аби зробити стабільнішою нашу енергосистему!

7 години тому