Львівський муніципальний мистецький центр пропагує порножурнал (ФОТО 18+)

Новини 13 Січня, 2022 285
Львівський муніципальний мистецький центр пропагує порножурнал

Львівський муніципальний мистецький центр пропагує порножурнал

Львівський муніципальний мистецький центр пропагує, видає та поширює порножурнал.

Як пише “Четверта студія”, про це у дописі “Варта 1” повідомила користувачка Олена Кавкун.

“В принципі абсолютно будь-що, якщо захотіти, можна запакувати під мистецький проектний соус. Навіть якщо це пропаганда розпусти і порнографічного сприйняття сексуальності, об’єктивація тіла подані як благонамірене мистецтво з трішки доданою шаржовістю”, – написала Олена Кавкун.

Як розповідає Олена Ковкун: “Можна назвати її еротичним арт-зіном “Грішниця” і виставляти цей продукт фотографки з Луганська, Julie Poly, як вона сама сказала – “з нотками порнографії”, обидва його випуски, у створеній з міського бюджету міській галереї, якою є Львівський муніципальний мистецький центр під керівництвом Ляни Мицько. Мабуть планується демонструвати кожен новий випуск.

Отримала її офіційну письмову відповідь як держслужбовця про те що все гаразд, просто дуже шкода що я не зрозуміла суті проекту.” – додає дописувачка.

Також авторка зазначає, що журнал містить також рекламу київського БДСМ простору, який надає для втіх кімнати в оренду, сторінку якого кілька днів тому зробили приватною для перегляду. Що б не казали красиві слова про те, що “головними героями видання стали українські художники та художниці, чиї роботи розкривають тему через призму сексуальності, самопізнання, гендеру, інтимності” контент самого журналу і його сторінки в інсті говорить сам за себе.

“Поки Львівський муніципальний мистецький центр належить до підпорядкування міста цей допис в тому числі і для вас – Іван Остапович, як керівника Управління культури, Наталія Бунда, як керівника Департаменту розвитку, Галина Слічна, як заступника міського голови з гуманітарних питань, Андрій Москаленко, як першого заступника міського голови, і вас Андрій Садовий.

Львівська міська рада дуже кидається в очі виконання ЗУ “Про захист суспільної моралі” від 20 листопада 2003 р.; Указу Президента України “Основні напрямки розвитку духовності, захисту моралі та формування здорового способу життя громадян України” від 27 квітня 1999 р. *Коментар до Ст.301 ККУ, Порнографія – вульгарно-натуралістична, цинічна, непристойна фіксація статевих актів, самоцільна спеціальна демонстрація геніталій, антиетичних сцен статевого акту, сексуальних збочень, зарисовок з натури, які не відповідають моральним критеріям, ображають честь і гідність людини, спонукають до негідних інстинктів, предмети, в яких натуралізовано відтворено статевий акт у всіх фізіологічних подробицях з метою сексуального збудження.”” – додала Олена Ковкун.

Авторка додала і світлини мистецького продукту.

(фото 18+)

Коментарі

Позначки: ,