Новини

Львівських журналістів запрошують взяти участь у конкурсі і виграти поїздку у Німеччину

Сьогодні, 27 лютого, у Львівському прес-клубі презентували національну премію “MEDIA etc. 3.0”. Організатори запрошують місцевих представників медіа, студентів та блогерів взяти участь у конкурсі. 

Як розповіла голова оргкомітету Національної премії «Media etc 3.0», голова ради «Інституту податкових реформ», віце-президент Асоціації платників податків України Олена Хотенко, учасники можуть подавати свої роботи до 18 березня.

Учасники можуть подавати свої роботи у шести основних номінаціях. Крім того, учасники і закладають спеціальний призовий фонд, який розподілятимуть члени журі.

Двом журналістам з числа учасників як нагорода буде організовано поїздку до Німеччини на тематичний захід у 2019 році.

Це вже третя національна премія для медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва. Право на участь у конкурсі на здобуття премії мають не лише фахові журналісти, але й незалежні журналісти, блогери, фрілансери, студенти факультетів журналістики та/або економіки вищих навчальних закладів.

Нагадаємо, “MEDIA etc.” — це Національна премія для медійників, що спеціалізуються на економічній проблематиці та висвітлюють процес реформування економіки України, зміни у податковій сфері, підтримку та розвиток вітчизняного підприємництва. Право на участь у конкурсі на здобуття премії мають не лише фахові журналісти, але й незалежні журналісти, блогери, фрілансери, студенти факультетів журналістики та/або економіки вищих навчальних закладів.

Національну премію “MEDIA etc.” організовують уже втретє.

Дебютувавши у 2016 році, премія стала найбільш помітною подією для журналістів економічного спрямування України. За попередні роки до проекту доєдналося понад 100 конкурсантів з усієї України. До організації долучилися прес-служби обласних та міських рад, редакції загальноукраїнських видань, блогери. До експертного складу та журі премії ввійшли найбільш знані незаангажовані журналісти, економісти, юристи, головні редактори видань. Премія заснована громадськими організаціями: “Інститут податкових реформ” та “Громадське радіо”. “MEDIA etc.” є виключно громадською ініціативою. Неполітичною та некомерційною.

Організатори оголошують про старт Національної премії “Media etc.3.0”, яка готує ще більше можливостей та приємних сюрпризів для учасників конкурсу.

Партнерами цьогорічної премії стали: Міністерство інформаційної політики України, Асоціація платників податків України, інтернет-видання “Гордон”, український загальнонаціональний телеканал ZIK, інформаційний портал Znaj.ua, інформаційне інтернет-видання Сlutch.ua, медіакомпанія “Hyser”, українське соціально-політичне інтернет-видання “Politeka”, українське інформаційне агентство “РБК-Україна”, інформаційне агентство “Інтерфакс-Україна”.

Премія і надалі відкрита до партнерства.

До конкурсу допускають роботи, які було опубліковано у 2018 р.

За підсумками проведення конкурсу відбудеться нагородження у 6 основних номінаціях. Окремо будуть оголошені додаткові номінації та відзначено спеціальними нагородами найкращі, на думку журі та експертів, роботи.

Про умови цьогорічного конкурсу та лауреатів минулого року можна довідатися на офіційному сайті премії: http://mediaetc.org/ .

Закликаємо медійників брати участь у Третій національній премії “MEDIA etc.”. Для участі необхідно надіслати електронну заяву на електронну адресу оргкомітету: konkurs@mediaetc.org .

 Для запитань та інформації звертатися за телефонами: +380672855665 та +380675390027 або на електронну пошту: ngo.ipr@gmail.com .

Акредитація учасників до 17.00 25 лютого за тел: 067-670-77-30 або pressclub@pressclub.lviv.ua

Прес-конференція відбудеться в середу,27 лютого, о 15.00

у Львівському прес-клубі за адресою: проспект Шевченка,11, 2-й поверх.

 

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Скандальна кума Садового заробила майже 100 тисяч гривень

Садовий у квітні преміював Свистун на майже 60 тисяч гривень

6 години тому

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

14 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

14 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

14 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

18 години тому