Новини

Львівських освітян запрошують на екологічний тренінг

У Львові відкрили набір для освітян та громадських активістів у проєкт «Майбутні змінотворці задля кращого клімату», який складатиметься з 6-денного онлайн-тренінгу та 3-денного дизайнатону. У межах навчання учасники покращать знання про сталий розвиток і освітні методики, а також розроблять власні екопрограми (поза)шкільної освіти. Найактивніші матимуть змогу відвідати у межах навчальної поїздки Берлін.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу ЛМР.

Проєкт відбудеться у два етапи.

Перший етап передбачає онлайн-навчання для 35 осіб протягом 12-13, 16-17 та 23-24 вересня. Учасники матимуть змогу покращити знання про зміну клімату та сталий розвиток, оволодіти новими освітніми методиками та креативними інструментами залучення молоді, розробити власні екологічні / кліматичні програми (поза)шкільної освіти для молоді віком 13-16 років.

Усі, хто успішно завершить проходження цього етапу, отримають сертифікатами та тематичні подарункові набори. Їх також запросять до участь у відборі на екологічний дизайнатон (воркшоп).

Другий етап передбачає участь у екологічному дизайнатоні 8 команд, до складу кожної з яких увійде 1 учасник онлайн-навчання та 3 школярів віком 13-16 років (тобто у складі команди має бути 1 дорослий та 3 підлітки). Дизайнатон відбудеться у Львові протягом 6-8 жовтня. Проїзд до/з Львова, проживання та харчування під час проведення дизайнатону покриватимуться за рахунок проєкту.

Програмою проєкту передбачатиметься ознайомлення із впровадженими у Львівській громаді екологічними проєктами, а також доопрацювання розроблених на попередньому етапі екологічних / кліматичних програм (поза)шкільної освіти. За результатами презентації розроблених програм буде визначено 4 особи, які матимуть змогу відвідати у межах навчальної поїздки Берлін в листопаді. Усі розроблені екологічні / кліматичні програми опублікують у тематичному посібнику.

До участі у проєкті запрошуються освітяни та активісти із західних областей України, у тому числі зі Львова та Львівської області.

Реєстрація за посиланням відкрита до 7 вересня включно.

Довідка

Організаторами проєкту «Майбутні змінотворці задля кращого клімату» є громадська організація “Плато”. Проєкт фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини у рамках програми «Розширення співпраці з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства».

 

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Садовий планує взяти позику на 840 мільйонів гривень для переробки сміття

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали про здійснення запозичення до бюджету Львівської…

8 години тому

У Львові просять встановити пам’ятник Шухевичу

Військові звернулись до Садового

8 години тому

У Львові депутати стали на захист академії сухопутних військ

Звернулись всі разом, щоб ми не плутали інцидент між двома фізичними особами, який відбувався, слідча…

9 години тому

Водій маршрутки у Львові розпилив газовий балончик у обличчя чоловіку

Залізничний районний суд визнав винним водія Львівського комунального підприємства АТП-1 в умисному тілесному ушкодженні

12 години тому