Новини

Львівського суддю Олександра Сасевича делегували обирати членів Вищої ради правосуддя

Львівський окружний адміністративний суд обрав делегата на ХVI позачерговий з’їзд суддів України.

Як повідомляється на сайті Львівського  окружного адміністративного суду, 9 листопада відбулися збори суддів Львівського окружного адміністративного суду щодо обрання делегатів на ХVI позачерговий з’їзд суддів України.

Відповідно до статті 131 Закону України від 02.06.2016 № 1402-VІІІ «Про судоустрій і статус суддів» збори суддів кожного суду (крім місцевого загального суду, вищого спеціалізованого суду та Верховного Суду) обирають на з’їзд суддів України по одному делегату від двадцяти суддів, які працюють у цьому суді. У разі якщо в суді працює менше двадцяти суддів, від суду делегується один делегат.

Збори суддів Львівського окружного адміністративного суду обрали делегатом від Львівського окружного адміністративного суду  на ХVI позачерговий з’їзд суддів України суддю Олександра Михайловича Сасевича.

Довідка. ХVI позачерговий з’їзд суддів України, відповідно до рішення Ради суддів України від 1 листопада 2018 року № 73, відбудеться 19 – 20 грудня 2018 року в м. Київ, вул.Госпітальна, 12.

«Попередній перелік питань, що будуть виноситися на обговорення ХVI позачергового з’їзду суддів України: про обрання чотирьох членів Вищої ради правосуддя», – зазначається у повідомленні.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

Керівник фракції Порошенка у Львові вляпався у скандал

Заявив, що Нацгвардія не воює

2 години тому

Як виглядає Вовчанськ

Місто, як повідомляє один із поліцейських, що знаходяться там, знаходиться під постійним вогнем противника

2 години тому

В Україні розпочався протест далекобійників

Через закон про мобілізацію

2 години тому

Ворог дискредитує українську владу та зриває мобілізацію

ЦПД опублікував ІПСОшні тези, які вилізли напередодні набрання чинності «мобілізаційним законом»

2 години тому