Новини

Львівські патрульні врятували людину від смерті

Учора, 14 січня, патрульні спільно з працівниками ДСНС та медиками врятували чоловіка з ознаками інсульту, пише 4studio.

Як повідомляють у патрульній поліції, о 17:23 год., до рятувальників надійшло повідомлення, що на вул. Вернадського, 14, на останньому поверсі дев’ятиповерхового будинку 53-річний чоловік не може самостійно відчинити двері квартири і просить про допомогу.

На виклик приїхав екіпаж 1 батальйону. Патрульні Надія Рудько (Надія Каралюс) та Ярослав Жук одразу зорієнтувалися і викликали швидку допомогу та бригаду ДСНС, оскільки зрозуміли, що самотужки двері не відчинять.

За словами сусідів, чоловік переніс два інсульти й має дуже хворе серце. Ключів від помешкання ніхто не мав і контактів його сина теж. Поліцейська Надія постійно говорила до 53-річного чоловіка, заспокоювала його.

Двері відчинили рятувальники за допомогою ручного інструменту, забезпечивши доступ у помешкання медикам і патрульним. Вони негайно зайшли до квартири й виявили на підлозі хворого. Він продовжував стогнати й не реагував на звернення. Інспектор не припиняла заспокоювати чоловіка і поміряла йому тиск. Результат — 70 на 40. У хворого були ознаки інсульту.

У телефоні потерпілого знайшли номер сина. Поліцейські зв’язалися з ним і повідомили про ситуацію. Коли приїхали лікарі, то патрульний Ярослав разом із медиками та рятувальниками зніс чоловіка сходами з 9 поверху. Хворого госпіталізували з підозрою на інсульт.

Коментарі

Субота Юля

Share
Published by
Субота Юля

Recent Posts

Премії та надбавки чиновникам скасують. Гроші підуть на ЗСУ

Чиновники Садового роками нараховують собі космічні премії

58 хв. тому

Рада дозволила надалі виловлювати людей на вулицях

Продовжила дію воєнного стану

1 годину тому

Тимошенко доручила Цимбалюку вивести зі сплячки партійців Львівщини

Лідерка Батьківщини під час війни активізувала політичну діяльність

3 години тому

З 13 травня парки Львова оброблятимуть від кліщів

Обробка триватиме 5 днів - до п’ятниці, 17 травня, включно. Мешканців закликають утриматися від відвідування…

6 години тому