Львівські митники витягли з бензобаку іномарки рівнянки 38 кг контрабандного бурштину

Новини 13 Червня, 2018 119

Фото ДФС у Львівській області

У пункті пропуску «Рава-Руська» на Львівщині, у жительки Рівненської області працівники митниці вилучили 38 кг коштовного каміння (бурштину), який вона намагалася контрабандним шляхом вивезти до Польщі.

Як повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області, 12 червня 39-річна мешканка Рівненщини прямувала у приватну поїздку з України до Польщі через митний пост «Рава-Руська» автомобілем Volkswagen Passat. Для перетину кордону обрала смугу митного контролю «зелений коридор».

Під час митного контролю автомобіль було скеровано у бокс поглибленого огляду транспортних засобів. Там, під сидіннями в місці для зберігання робочих інструментів та в конструктивній порожнині паливного бака автомобіля заповненого паливом було виявлено 1,7 кг твердих кульок неправильної форми жовтого кольору різних відтінків та діаметру, а також 36,4 кг твердих предметів неправильної форми коричневого кольору різних відтінків. Товар містився в поліетиленових пакетах та чорних панчохах.

Фото ДФС у Львівській області

За цим фактом працівники управління протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Львівської митниці ДФС склали протокол. Товар загальною вагою 38,1кг та автомобіль Volkswagen Passat 2006 р.в. вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

 

Коментарі

Позначки: , ,