Новини

Львівські мільйонери декларують доходи

В Україні з 1 січня 2020 року стартувала кампанія декларування доходів, отриманих громадянами в 2019 році, у рамках якої в січні-квітні поточного року доходи понад 1 млн грн задекларували 3150 громадян.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на Державну податкову службу України,  цілому за зазначений період українці подали понад 200 тисяч декларацій про майновий стан і доходи на суму 32,1 млрд грн. Зокрема, такими громадянами з отриманих доходів визначено податкові зобов’язання до сплати в бюджет в розмірі понад 990 млн грн, з них 871 млн грн – податок на доходи фізичних осіб (ПДФО) і майже 120 млн грн – військовий збір.

Зазначається, що доходи понад 1 млн грн найактивніше декларували жителі Києва (майже 1,2 тис. осіб), Харківської та Дніпропетровської областей, які налічують 278 і 270 мільйонерів відповідно.

«Найбільші суми податкових зобов’язань до сплати визначені жителями Львівської області – 25 млн грн і міста Києва – 23 млн грн з доходів, отриманих за межами України», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі нагадали, що кампанія декларування доходів триває і подати декларацію про майновий стан і доходи громадяни можуть в електронному кабінеті. Останній день подання декларації – 30 червня. Податкові зобов’язання, визначені такими фізичними особами в деклараціях, мають бути сплачені до 1 жовтня 2020 року.

 

Коментарі

Ольга Корнієнко

Share
Published by
Ольга Корнієнко

Recent Posts

На Львівщині хотіли вкрасти 35 мільйонів гривень

Незаконний тендер щодо ремонту будівлі гуртожитку вартістю понад 35 млн грн – прокурори Стрийщини запобігли…

48 хв. тому

На Львівщині судитимуть організовану групу

Незаконно відчужили землю, запроектовану під дорогу

13 години тому

На Львівщині лише 3,3% громад мають програми підтримки волонтерських організацій

Волонтери почали шукати нові шляхи, що дадуть змогу акумулювати допомогу для Збройних Сил України, і…

14 години тому

Які пільги можуть отримати ветерани при працевлаштуванні

Захисники й захисниці, які повертаються в цивільне життя та влаштовуються на роботу, мають перелік пільг,…

15 години тому