Новини

Львівські лучники отримали перші здобутки на чемпіонаті України в дивізіоні блочний лук

З 28 січня до 3 лютого 2019 року на велотреку навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України відбувається чемпіонат України зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів та юніорів. Про це пише прес-служба ЛОДА.

Станом на сьогодні, свої перші здобутки на чемпіонаті показали львівські лучники в дивізіоні блочний лук. Друге місце в командному заліку серед чоловіків (блочний лук) вибороли – Сергій Атаманенко, Іван Дзядик, Богдан Кіщак.

Третіми в особистому заліку (блочний лук) стали: серед чоловіків Іван Дзядик (м.Городок, Львівськоі області), а серед жінок – Катерина Палеха (ЛОО ФСТ «Динамо»).
Зазначимо, що змагання проводяться Міністерством молоді та спорту України, за сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Федерації стрільби з лука України, Львівської обласної федерації стрільби з лука, НСБ ЛВС МО України. За найвищі нагороди та титул чемпіона України змагаються понад 200 спортсменів, які представлятимуть 14 областей України та м.Київ.

Чемпіонат України є одним з етапів відбору кандидатів до складу національної збірної команди України зі стрільби з лука, що братиме участь в подальшій підготовці до відбіркових змагань та боротьбі за право участі в чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні серед дорослих спортсменів та юніорів, який відбудеться 26 лютого – 2 березня 2019 року в м.Самсун, Туреччина.

Львівські лучники отримали перші здобутки на чемпіонаті України в дивізіоні блочний лук

Коментарі

Кенцало Юра

Recent Posts

Львів святкує День народження

Мер ще досі Садовий

18 години тому

Львівщина отримала 30 позашляховиків від британців

Цього разу близько 50 британців наважилися подолати багато кілометрів, аби особисто доправити цей транспорт

19 години тому