Новини

​​Львівські інженери перемогли у челенджі на щорічному хакатоні НАТО

У TIDE NATO Hackathon 2023 взяли участь понад 100 учасників з різних країн.

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу голови ЛОВА Максима Козицького.

Команда SoftServe стала найкращою в одному з трьох челенджів – із рішенням, яке може допомогти НАТО та країнам-партнерам краще взаємодіяти в боротьбі проти спільного ворога.

Наші інженери детально проаналізували переваги та недоліки багатонаціональних навчань НАТО CWIX, на яких перевіряють як ІТ-системи союзників будуть взаємодіяти в бойових умовах.

Сформували показники ефективності, додатково розробили рекомендації для покращення результативності CWIX та запропонували рішення, щоб швидко виявляти прогалини, які заважають успіху навчань, та усунення їх.

Попереду у команди SoftServe презентація рішень на Spring 2023 TIDE Sprint у Норвегії. Напрацювання українських інженерів у майбутньому можуть протестувати під час навчань CWIX. 

«Пишаємося нашими фахівцями зі SoftServe. Дякуємо за потужне представлення України на міжнародному рівні. Дякуємо за лідерство та всебічну допомогу, яку ви у співпраці зі Львівською ОВА від початку повномасштабної війни надаєте нашим воїнам, вимушеним переселенцям та жителям Львівщини», – йдеться у повідомленні.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині у руслі річки Верещиця не змогли розводити рибу

Завдяки прокурорам громаді повернуто землі водного фонду

5 години тому

Мешканець Львова користувався 2 га лісу

Прокурори через суд вимагають повернення лісової ділянки з недобросовісного користування

7 години тому