Новини

“Львівське” випустило новий вид пива

“Львівське”, як лідер пивного ринку, має широкий асортимент та завжди дивує своїх споживачів новинками, пропонуючи різні лагери/пропозиції на кожен смак, які відображають різноманітні культурні впливи.

Бренд продовжує розширювати свій асортимент, і ми раді сповістити про вихід на український ринок класичного напою родом із Німеччини – Радлер. Радлер – це дуже популярний європейський напій який поєднує в собі пиво та лимонад.

Пиво зі смаками вже давно набрали популярності серед західних країн, а Львів завжди був західними воротами України до Європи, саме тому «Львівське» надихається традиціями і презентує європейську класику, але вже в українському стилі.

“Львівське Радлер” — це колоритне поєднання пива та українських фруктових смаків з нотками м’яти. Продукт представлений у банціз двома смаками: яблуко та м’ята, лимон та м’ята. Також напій матиме менший вміст алкоголю (3,5%), ніж звичайне пиво, тому є чудовим вибором для тих, хто хоче освіжитися й насолодитися приємним фруктовим смаком.

ТМ “Львівське” вірить, що ця новинка стане популярним трендом і знайде своїх споживачів, завдяки особливому та легкому смаку та яскравому дизайну, з вкрапленням українського характеру.

Новий продукт “Львівське Радлер” не тільки додасть різноманіття у вибір пива ТМ “Львівське”, а й сприятиме популяризації європейських традицій та зміцненню зв’язків між українською та європейською культурами.

Коментарі

Олег Довганик

Share
Published by
Олег Довганик

Recent Posts

Львівська обласна державна адміністрація повністю сприяє розслідуванню у Великому Любіні

"Тримаю ситуацію на особистому контролі. Буду інформувати про хід розслідування. На час проведення перевірки керівника…

19 хв. тому

У Львові згорів електровелосипед (ВІДЕО)

На Богдана Хмельницького

4 години тому