Новини

Львівська РВА отримає дивного керівника

У пʼятницю, 9 серпня, Кабінет міністрів України погодив кандидатуру Павла Грабського на посаду голови Львівської районної державної адміністрації. Тепер цю кандидатуру розгляне Президент України, який призначає керівників РДА своїми указами.

Про рішення уряду повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, пише Четверта студія.

Павлові Грабському — 32 роки. Він народився у місті Хирів Самбірського району. У 2021 році Грабського призначили на посаду заступника голови Самбірської райдержадміністрації. До цього він працював на американську технологічну компанію Dell, а також був директором з розвитку однієї з мереж спортивних комплексів у Львові.

У розмові із журналістом LVIV.MEDIA Павло Грабський відмовився від коментарів, допоки офіційно не буде призначений на посаду.

До слова, із 2021 по 2024 роки Львівську районну державну адміністрацію очолювала Христина Замула. У березні 2024 року указом Президента України її було звільнено з посади, а вже через декілька днів вона стала заступницею начальника Львівської ОВА.

Коментарі

Олег Довганик

Recent Posts

На Львівщині першого заступника сільського голови викрито на одержанні 4 000 доларів США хабаря

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито першого заступника…

2 години тому

Грошове забезпечення членам сімей полонених, заручників, інтернованих та зниклих безвісти за особливих обставин

Зверніть увагу, що для призначення виплати безвісно відсутнім військова частина вважає захисника, зниклого безвісти під…

2 години тому

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці

Підозрюваного у вбивстві Фаріон залишили в СІЗО ще на два місяці - до 17-го листопада…

4 години тому